Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Placki po węgiersku

4.0
(26)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso gulaszowe z indyka 0,5 kg
cebula 1 sztuka
papryka 1 sztuka
pomidor 1 sztuka
marchew 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Placki po węgiersku

Do zwykłych placków ziemniaczanych (przepis również u mnie) robimy sos:
mięso dusić z przyprawami. Jak będzie na pół miękkie dodać cebulę, paprykę, marchew, poddusić. Dolać trochę wody i gotować aż warzywa będą miękkie.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

LuKaSz4761 14.11.2011 04:04
super przepis
Izka192 24.08.2011 13:40
smacznie wygląda
aacaac 15.04.2011 09:24
pycha
Jastinka 05.03.2011 21:57
niezłe
berys18 24.02.2011 08:35
ja lubię jeszcze z pieczarkami, tez jest pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak