Sposób przygotowania

Na dnie tortownicy układamy biszkopty. Galaretkę cytrynową rozpuszczamy w szklance gorącej wody i niech się studzi, gdy zacznie tężeć wymieszać z serkami. Połowę brzoskwiń kroimy w kostkę i dodajemy do masy serowej . Wykładamy wszystko na biszkopty wkładamy na 20 minutek do lodówki. W między czasie w 1\\2 szklanki gorącej wody rozpuszczamy żelatynę , ostudż.Śmietanę ubijamy z cukrem pudrem i dodajemy tą schodzoną żelatynę , mieszamy i też dajemy do masy . Brzoskwinie pokrojone w plastry rozkładamy. Została nam pomarańczowa galaretką , którą przygotowujemy i tężejącą zalewamy brzoskwinie.

Komentarze

  • 5
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    Uwielbiam takie deserki , jest prosty i można go robić bardzo często.
  • 4
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    takie ptasie mleczko jest super ;p
  • 2
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    Ptasie mleczko jest najlepsze! :P
  • 1
    original
    Opublikowano

    danusia19671

    Super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    czekoladka_m

    wygl?da s?odko:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Justyna28

    ekstra:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam...
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    uwielbiam...
  • 3
    original
    Opublikowano

    Jodaj

    pychotka :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !