Sposób przygotowania

mięso kroimy w kostkę smażymy w przyprawie gyros.pieczarki kroimy i smażymy z drobno posiekaną cebulką,przyprawiamy,ser ścieramy na tarce.jabłka obierany i też ścieramy na tarce o dużych oczkach.buraki gotujemy,obieramy i trzemy na tarce o dużych oczkach.składniki układamy warstwami.każdą warstwę smarujemy majonezem.MIĘSO,PIECZARKI Z CEBULĄ,SER,JABŁKA,BURAKI,DEKORUJEMY POKROJONYMI W PASKI ŚLIWKAMI.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Fajny pomysł na sałatkę warstwową:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 0
    original
    Opublikowano

    madi356

    ciekawe połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Goya

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !