Sposób przygotowania

MARYNATA:Cynamon wymieszać z sokiem z cytryny,0,5 szkl. oleju, solą i pieprzem.
Mięso podzielone na filety włożyć do marynaty i wstawić do lodówki na ok 2 godziny.
Obrać jabłka i pokroić w plastry.
Mięso wyjąć z lodówki, jabłka namoczyć w marynacie i posypać cynamonem.
W udkach zrobić nacięcia i powkładać w nie plasterki jabłek.
Piec około 20 minut aby z każdej strony udka sie zarumieniły.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    pacpaw

    robiłem wczoraj na obiad :) Pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    pycha
  • 1
    original
    Opublikowano

    anemon

    mięso z jabłkiem świetnie smakuje, ale z cynamonem to dla mnie nieznany smak.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 2
    original
    Opublikowano

    iga2

    smaczna
  • 0
    original
    Opublikowano

    Chojłówna

    jeszcze takiej nie jadłam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Jaheira11

    rewelacja

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !