Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Marynata do mięsa wieprzowego

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

miód 4 łyżki
mąka ziemniaczana 1 łyżka
ocet winny 2 łyżki
imbir 1 łyżka
olej
sól
pieprz
tabasco 10 kropel
sos sojowy 3 łyżki
sok z cytryny 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Marynata do mięsa wieprzowego

Wszystkie składniki dokładnie mieszamy. Lekko podgrzewamy i nacieramy nią mięso. Zapiekamy w piekarniku lub grillujemy :)

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak