Sposób przygotowania

Marchewkę utrzeć na tarce w paski, ugotowane mięso z podudzia porozdzielać na mniejsze kawałki. Do wywaru dodajemy startą marchewkę, kaszę jęczmienną, mięso i ziemniaki a potem gotujemy wszystko jeszcze ok 15 minut. Smacznego.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    ale smaczny :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    ma-pl

    uwielbiam tą zupę, mogę zjeść 3 talerze :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Halusia

    Pyszna zupka!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Barbara/zuza22_85

    bardzo ją lubie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    gosia561

    dobry krupnik
  • 0
    kucharka
    Opublikowano

    gosia47-47

    apetyczny
  • 0
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    uwielbiam
  • 1
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajnie wygląda musi być smaczny
  • 0
    original
    Opublikowano

    IwonaKa

    moja ulubiona zupka

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !