Sposób przygotowania

Bułkę tartą mieszamy z parmezanem. Maczamy kromkę chleba tostowego w roztrzepanych jajkach, kładziemy na panierce, następnie układamy na niej ser żółty i kolejną umaczaną w jajku kromkę chleba. Wszystko razem panierujemy.

Tak samo postępujemy z kolejnymi kromkami chleba. Smażymy na średnim ogniu i koniecznie nagrzanej patelni, aż tosty uzyskają złoty kolor. Przed podaniem kroimy na 2 trójkąty.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Islanzadi

    Już mi ślinka cieknie....
  • 0
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetny przepis! bardzo pomysłowe :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    madagaskar

    mniam mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Jolanta40

    pysznie wygląda
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    musi być pyszniutkie jutro się o tym przekonam
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    Zjadłabym zaraz na śniadanie :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    mic

    o extra, naprawde i ladne zdjecia
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne !
  • 3
    original
    Opublikowano

    malaczarna23

    pyszne śniadanko :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !