Sposób przygotowania

Cebulę siekamy w kostkę i podsmażamy na oleju z łyżeczką vegety. Następnie dodajemy mięso i smażymy, aż stanie się sypkie. Doprawiamy 1/2 łyżeczki vegety, mieszamy. Do gotowego mięsa dodajemy koncentrat, troszkę ponad pół szklanki wody, a następnie serek topiony pokrojony w kostkę.

Mieszamy, aż serek się rozpuści i wszystkie składniki się połączą.

Makaron gotujemy wg przepisu (najlepiej wstawić, zanim zaczniemy robić sos).

Na każdej porcji makaronu nakładamy łyżkę wazową sosu i posypujemy świeżo startym parmezanem.

Komentarze

  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    moje ulubione danie
  • 1
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    coś nowego , bo z serkiem
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    bardzo lubię
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    Uwielbiam makaron i pyszny sosik do tego
  • 0
    logo-fb-nowe
    Opublikowano

    PaniMISIOWA

    bardzo sycący :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !