Sposób przygotowania

Obieramy i tniemy rybę w dzwonki. Otaczamy w mące, następie jajku i bułce tartej. Jajko przyprawiamy według uznania. Smażymy na dużym ogniu

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    wyglada apetycznie
  • 0
    original
    Opublikowano

    Szarrikka

    w sam raz na piątkowy obiadek :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    apetycznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    berys18

    pyszności
  • 1
    original
    Opublikowano

    ronald88

    supersuper kupujący:) sprawna i szybka wpłata pieniędzy :) super kontakt tylko życzyć sobie takich allegrowiczów :)Polecam
  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    dobre. ronald mega komentarz:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !