Sposób przygotowania

Żelatynę rozpuścić w bulionie według przepisu na opakowaniu. Odstawić do stężenia. Plastry schabu spryskać wodą, rozbić dość cienko, oprószyć solą i pieprzem.Pietruszkę umyć, drobno posiekać, posypać na plastry schabu. Zwijać roladę wkładając słupki kolorowych papryk i słupki pokrojonego uprzednio sera. Przygotowane roladki smażyć na oleju na wolnym ogniu często obracając, roladki wystudzić. Pokroić na kawałki o grubości 1,5 cm. Układać je na półmisku. Jajka ugotować, wystudzić , obrać, przekroić na połowy, ułożyć z roladami, zalać tężejącą galaretką.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Sloneczko222

    Suuper
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    katarzynka455

    ale pięknie
  • 2
    original
    Opublikowano

    alaaa

    jesteś mistrzynią w pomysłach i dekorowaniu,super
  • 0
    original
    Opublikowano

    tomek18

    wysmienite
  • 0
    original
    Opublikowano

    dagmara020

    piekne:)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !