Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Dip jogurtowo-miętowy

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

jogurt naturalny 200 ml
serek homogenizowany 2 łyżki
ogórek świeży 1/2
pomidor 1/2
mięta liście 1 łyżka
skórka cytrynowa
ząbek czosnku 1
sól
pieprz Prymat

Przepis i sposób przygotowania na: Dip jogurtowo-miętowy

Ogórek,pomidor,czosnek kroimy w malutką kosteczkę. Dodajemy startej skórki. Jogurt mieszamy dokładnie z serkiem i wlewamy do warzyw. Całość dokładnie mieszamy. Doprawiamy do smaku solą i pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

radosna29 27.02.2012 09:08
fajny przepis interesujacy
Izabela/bella81 15.07.2011 10:23
ciekawy
Joanna108
Joanna108 19.10.2010 10:09
hmm ... może być całkiem dobre ... a w sezonie w moim ogrodzie mięty pod dostatkiem :).

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak