Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Łódki z papryki

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ziemniaki 50 dkg
papryka 2 sztuki
siekana natka 2 łyżki
świeże zioła
oliwa
sól, pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Łódki z papryki

Ziemniaki obrać, pokroić w cząstki i ugotować w osolonej wodzie. Ostudź. Posiekać natkę. Papryki umyć, osuszyć, przekroić na pół i usunąć z nich gniazda nasienne. Ziemniaki oprószyć solą i pieprzem, posypać ziołami i nałożyć do połówek papryki. Skropić oliwą z oliwek i wstawić na około 15 minut do piekarnika rozgrzanego do temp. 200 stopni.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wacław 06.12.2011 19:34
super !!!
Wacław 06.12.2011 19:34
super !!!
Joanna108
Joanna108 03.09.2011 21:07
coś innego
RenataZ-et 29.09.2010 20:32
Ciekawe

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak