Sposób przygotowania

Twaróg utrzeć z żółtkami, cukrami dodać mąkę i proszek do pieczenia wymieszać. Białka ubić na sztywno dodać do masy twarogowej delikatnie mieszając.Formować placki obtoczyć w mące i smażyć na oleju z dwóch stron na złoty kolor.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    matii6

    takich jeszcze nie robiłam,ładnie ci wyszły
  • 0
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    apetyczne :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Aniunia773

    pycha
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    grazia1

    mniam mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo pyszne:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    SyMiki

    muszę spróbować
  • 1
    original
    Opublikowano

    jeta72

    pycha;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ela15

    mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Krystyna32

    extra
  • 2
    original
    Opublikowano

    Mariusz10

    pyszne
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Ładnie rumiane placuszki.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Seba

    Bardzo dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !