Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

\"nadziewane\" kiełbaski z grilla

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

kiełbasa na grilla 8 sztuka
ser żółty 20 dag
wędzony boczek 20 dag
olej do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: \"nadziewane\" kiełbaski z grilla

Kiełbaski nacinamy, smarujemy olejem. Ser i boczek kroimy w cieniutkie paseczki.W kazde naciecie wkładamy po kawałku sera i boczku, posypujemy przyprawa do grilla.
Gotowe do włożenia na ruszt.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Natalia40 07.05.2012 18:19
pycha
stokrotka 02.11.2010 19:22
co racja to racja
mundek1011 29.09.2010 18:03
szkoda, ze sezon grillowy sie skonczył ;(

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak