Sposób przygotowania

Mięso podsmażamy an patelni, dodajemy warzywa i kolendrę, następnie pieprz, sól.
Tortille smarujemy lekko oliwą z oliwek i opiekamy na patelni, na nią kładziemy mięso z warzywami, posypujemy serem i zatykamy drugą tortillą. Gdy się mocno przyrumieni przewracamy ją na talerz i zsuwamy z powrotem na patelnie, aby druga tortilla się przypiekła (ją też smarujemy oliwą). Można jeść z ketchupem lub innym sosem.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 3
    original
    Opublikowano

    berys18

    ciekawy pomysł
  • 2
    original
    Opublikowano

    Pani Domu

    fajnie wyglada

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !