Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Smocza krew Beti

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

cukier 75 dkg
jeżyny 1 litr
wódka 1 litr

Przepis i sposób przygotowania na: Smocza krew Beti

Jeżyny wsypać do słoja i zasypać cukrem na 10 dni. Potem zalać wódką i odstawić na kolejne 10 dni.Po tym czasie przecedzić nalewkę, przefiltrować i rozlać do butelek. Odstawić w ciemne miejsce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Beata73 23.08.2013 08:57
oj buzuje krew!
Beata73 16.04.2013 15:06
prawdziwa krew!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak