Sposób przygotowania

Zalewa: mieszamy ze sobą ocet z wodą (w stosunku 1:1), solą i cukrem.
Ugotowane buraczki obieramy ze skórki i trzemy na tarce. Paprykę oraz cebulkę kroimy na mniejsze części. Wszystko razem mieszamy i zalewamy zalewą. Gotujemy ok 5- 10 min. Wkładamy do słoików i pasteryzujemy.

Komentarze

  • 2
    original
    Opublikowano

    Kate131

    tez takie robię, są super
  • 2
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    też je lubię :)
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jarek4

    smaczne
  • 1
    zdjecie0618_fit-800-600
    Opublikowano

    Margo1

    i bardzo dobrze
  • 3
    original
    Opublikowano

    ElizaT

    dobre są!
  • 2
    100_7604
    Opublikowano

    misia53

    też robię,
  • 0
    original
    Opublikowano

    kasiurek

    fajny pomysł
  • 0
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    smaczne;)
  • 0
    original
    Opublikowano

    BozenA

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    też takie robię
  • 0
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    super połączenie
  • 0
    original
    Opublikowano

    olkaaa

    lubię
  • 0
    original
    Opublikowano

    Wacław

    też takie robie !
  • 0
    original
    Opublikowano

    Beata23

    fajne te buraczki

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !