Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Fasolkowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 1h
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasola biała 2 szklanki
fasola szparagowa 2 szklanki
ogórek świeży 2 sztuki
cebula dymka ze szczypiorkiem 1 sztuka
szczypiorek 1 pęczek
czosnek 3 ząbki
sól
oliwa

Przepis i sposób przygotowania na: Fasolkowa

Białą fasolę namoczyć na noc, na drugi dzień ugotować i odcedzić (można też użyć fasoli konserwowej). Szparagówkę ugotować w osolonej wodzie, ogórek pokroić w pół talarki, dymkę, czosnek i szczypiorek posiekać. Wszystkie składniki wymieszać, doprawić do smaku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

artur7 16.04.2013 20:44
juz bym zjadl
IlonaAlbertos 26.07.2011 23:49
Apetyczna

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak