Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

filety w sosie rydzowym

2.0
(9)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

filety drobiowe 2 szt.
rydze 20 dkg
masło 2 łyżki
śmietana 12% 4 łyzki
Kucharek przyprawa uniwersalna 1 łyżka
koperek 1 łyzka
Pieprz biały mielony Prymat 1 łyżeczka

Przepis i sposób przygotowania na: filety w sosie rydzowym

Filety pokroić w kostkę i oprószyć Kucharkiem. Na maśle usmażyć rydze, dodać filety i posmażyć 10 minut. Podbić śmietaną i posypać koperkiem Doprawić pieprzem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

mamusia1 10.08.2013 12:32
wspaniałe te rydze
Joanna108
Joanna108 08.01.2012 15:40
chętnie bym takie coś spróbowała ;)
eli_555 05.10.2010 23:07
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak