Sposób przygotowania

Ser pokroić na duże kostki. Z pieczarek oderwać główki.Cebulę pokroić w grube plastry.Na patyczki nadziewać na przemian: pieczarkę, cebule i ser. Oprószyć Kucharkiem. Piec na bardzo rozgrzanym ruszcie 5 minut, żeby ser się nie stopił.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Bardzo fajna propozycja.
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    To by mi smakowało :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    hastalavista

    świetne!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    kanu83

    rewelacja
  • 3
    original
    Opublikowano

    mamusia1

    pysznotka!!!!!!

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !