Sposób przygotowania

Przygotować ciasto naleśnikowe, usmażyć cienkie placki. Grzyby oczyścić, usmażyć z cebulką na patelni.Kapustę opłukać dodać listek laurowy i ziele ang-,ugotować.Wystudzoną odcisnąć , poszatkować nożem i dodać grzyby z cebulką, posolić, popieprzyć, dobrze wymieszać. Na każdy naleśnik kłaść po łyżce farszu ,zwinąć w kształt krokieta , podsmażyć na tłuszczu. Podawać z barszczykiem

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    krzyniu1984

    wyglądają tak fajnie, że aż chce się po nie sięgnąć :)
  • 1
    edyta14
    Opublikowano

    wedith1

    pyszne krokiety!
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    rewelacyjnie wyglądają i pewnie smakują też !
  • 1
    14344131_1175334835846825_6586112930612941972_n
    Opublikowano

    Ewa104

    Pychotki, chodźcie do mamusi!
  • 3
    original
    Opublikowano

    barbara11561

    Bardzo lubię krokiety z każdym nadzieniem
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    jakie to apetyczne !!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    Wacław

    ale pysznosci,mniam mniam !
  • 1
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    cudeńka
  • 2
    original
    Opublikowano

    anemon

    Właśnie takie lubię najbardziej.
  • 1
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    pyszne danie
  • 0
    original
    Opublikowano

    berys18

    bardzo apetyczne krokiety
  • 0
    original
    Opublikowano

    Ada-Gaba

    bardzo lubimy
  • 0
    original
    Opublikowano

    Grażyna13

    Podoba mi się :)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !