Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

fasolka z kiełbaską

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

fasolka szparagowa 1 kg
kiełbasa cienka 15 dag
sól 1 łyżka
smalec 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: fasolka z kiełbaską

Fasolkę obetnij z obu końców, opłócz i ugotuj do miękkosci w osolonej wodzie. Odcedź. Kiełbasę pokrój w kostkę i podsmaż na łyżce tłuszczu. Kiełbaskę przesyp do fasolki wymieszaj.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Justyna Jussstiii 02.07.2011 19:05
super
Justyna Jussstiii 02.07.2011 19:05
super

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak