Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Gołąbki sznycelkowe

4.0
(28)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

kapusta 0,5 sztuka
mięso mielone 0,5 kg
ryż 0,5 szkalnka
kasza manna 0,5 szklanka
kasza jęczmienna 0,5 szklanki
jajko 4 sztuki
cebula 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Gołąbki sznycelkowe

Kapustę posiekać drobniutko,paprykę pokroić drobniutko, wymieszać wszystkie składniki razem bardzo dokładnie. Wszystko na surowo.
Formować kotleciki i obsmażyć na patelni. Następnie obgotować w bulionie z kostki pól godziny.(na liściach)
Podawać z sosem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Tika4444 17.11.2010 09:50
ale apetyczne, aż ślinka leci
kamilaj 02.11.2010 18:06
pycha
Tetiana 31.10.2010 15:55
wyśmienite! dziś je robiłam, tylko potem dusiłam w zrobionym wcześniej sosie pomidorowym:)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak