Sposób przygotowania

Mąkę wysypać na stolnicę, formułując stożek. Zrobić dołek i wbiJAĆ jajka, dodać wodę z solą i wyrobić na elastyczne cisto. Rozwałkować i nieco przesłuszyć. Zwinąć w rulon i pokroić na plasterki lub kwadraty.

Komentarze

  • 4
    no-image
    Opublikowano

    aga130982

    makaron własnej roboty jest najlepszy ;-)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    zgadzam się
  • 2
    original
    Opublikowano

    iza15

    domowy makaron górą!!
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    taki najlepszy
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Olaa

    najlepszy
  • 1
    original
    Opublikowano

    Justyna Jussstiii

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    ronald88

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka214

    apetyczny

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !