Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

rydze w zalewie octowej

2.0
(3)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

rydze

Przepis i sposób przygotowania na: rydze w zalewie octowej

rydze (najlepsze są małe, duże pokroić) oczyścić i i podgotować w dobrze słonej wodzie, przełożyć do słoików
ZALEWA:
1 szklanka octu
3 szklanki wody
2 łyżeczki cukru
ziele angielskie 3 ziarenka
zagotować zalewę
zalać rydze, pasteryzować 15 minut

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

sabdzet 26.10.2010 15:55
nadaje się zarówno do wódki jak i obiadu:D
elżbieta20 05.10.2010 22:03
palce lizac
alaaa 27.09.2010 18:37
śliczne,zjadło by się

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak