Sposób przygotowania

Papryki przetnij na pół i wyjmij gniazda nasienne. Oliwki wyjmij z zalewy i grubo posiekaj. Bryndzę pokrusz i wymieszaj z jogurtem, dodaj oliwki. Farszem napełnij papryki posyp pieprzem. Papryki opiekaj na grillu ok. 30 min.

Komentarze

  • 3
    no-image
    Opublikowano

    marzena06

    pycha
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Piotr48

    ok bryndza
  • 3
    original
    Opublikowano

    tomek18

    super
  • 3
    original
    Opublikowano

    KasiaK90

    lubie
  • 2
    original
    Opublikowano

    m1monika

    świetne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Agnik

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Juleczka20

    pycha
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    z bryndzą pychota..
  • 0
    original
    Opublikowano

    andzia123

    fajne

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !