Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

papryka z bryndzą

2.0
(10)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

papryki kolorowe 4 szt
bryndza 10 dag
masło 5 dag
oliwki do smaku
Pieprz biały mielony Prymat do smaku
jogurt naturalny 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: papryka z bryndzą

Papryki przetnij na pół i wyjmij gniazda nasienne. Oliwki wyjmij z zalewy i grubo posiekaj. Bryndzę pokrusz i wymieszaj z jogurtem, dodaj oliwki. Farszem napełnij papryki posyp pieprzem. Papryki opiekaj na grillu ok. 30 min.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

andzia123 20.05.2012 10:07
fajne
ziutula
ziutula 08.02.2012 11:30
z bryndzą pychota..
Juleczka20 19.01.2012 12:07
pycha
Agnik 04.08.2011 20:55
mniam
m1monika 02.08.2011 11:35
świetne
KasiaK90 25.06.2011 09:18
lubie
tomek18 26.04.2011 17:19
super
Piotr48 19.04.2011 22:57
ok bryndza
marzena06 16.12.2010 15:41
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak