Przepis i sposób przygotowania na: morszczuk w keczupie
2 szklanki wody, cukier, ocet, olej, łyżeczkę soli, koncentrat pomidorowy, keczup zagotuj. Polej rybę gorącym sosem.
morszczuk | 0,5 kg |
słoik ogórków konserwowych | |
słoik papryki konserwowej | |
cebula biała | 4 szt. |
2 szklanki mąki | |
jajko | 1 szt. |
łyżka kucharka | |
szklanka wody | |
2 szklanki wody na sos | |
4 łyżki cukru | |
4 łyzki octu | |
łyżeczka soli | |
mała puszka koncentratu pomidorowego | |
4 łyzki keczupu | |
olej | 1 szkl. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: