Sposób przygotowania

Rozgnieć widelcem serki. Dodaj majonez, chrzan, śmietanę. Przypraw solą i pieprzem.
na środku każdego plastra umieść porcję farszu i zwiń w rulonik. Kostkę drobiową rozpuść w 300 ml wrzątku, gdy wywar przestygnie, połącz go ze żelatyną. Tężejącą galaretką zalej ruloniki szynki i wstaw do lodówki, udekoruj sałatą.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    MAŁY

    smacznie
  • 1
    original
    Opublikowano

    marta1371

    to lubię i polecam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    fajne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    wiola28a

    superrr
  • 1
    original
    Opublikowano

    adam1f

    dobre

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !