Sposób przygotowania

Marchewkę ugotuj na półmiękko w lekko osolonej wodzie. Potnij wzdłuż na wąskie paski. Brzegi natnij tak, aby przypominały falbankę. Zwiń pasek w pąk.

Komentarze

  • 3
    original
    Opublikowano

    RenataZ-et

    To musi być ładna dekoracja :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    plocia

    Musi to fajnie wyglądać
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    dobre do ozdoby obiadu
  • 8
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajne :)
  • 5
    original
    Opublikowano

    marzencia2007

    fajne :)
  • 3
    original
    Opublikowano

    SmakolykiJoanny

    smaczne i zdrowe
  • 2
    original
    Opublikowano

    pipi765

    pyszna jest
  • 1
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !