Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kiełbasa z ketchapem

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

cebula biała 1 sztuka
margaryna do smażenia
ketchup 2-3 łyżki
kiełbasa podwawelska 10 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Kiełbasa z ketchapem

Cebule kroimy w krążki i pieczemy na zloty kolor. Cebule wyciągamy na talerzyk. Kiełbasę pokroić w plasterki i podpiekamy. Następnie cebule i kiełbasę mieszamy i razem podpiekamy dodając ketchup.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Ola1young 18.11.2013 12:56
lubie takie dania
Motorek 09.07.2013 16:42
pycha kiełbaska
IKrakowianka 04.09.2012 19:34
Mniam, mniam
MagdaXXX 28.05.2012 19:38
bardzo lubię na kolację
fictor123 02.03.2012 10:07
super
ankaryba 29.01.2012 17:46
smaczne
kate.500 20.12.2011 07:38
pomyslowe danie
Grazyna0211 09.10.2011 14:47
dobre!
Dorota59 20.09.2011 15:19
wygląda zachęcająco
Dorian 17.09.2011 22:46
super
ela16 04.07.2011 21:50
proste i dobre
marcia71 14.04.2011 14:31
studenckie danie
jolaxa1 25.02.2011 21:10
mmm
aggankx 05.02.2011 13:17
niedobre
Natalia/tubisiek 25.01.2011 08:40
fajny pomysł!
MAR3STA 18.01.2011 19:00
dobra ta kiełbaska;)
kuklik 28.11.2010 14:02
pycha

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak