Sposób przygotowania

Cebule kroimy w krążki i pieczemy na zloty kolor. Cebule wyciągamy na talerzyk. Kiełbasę pokroić w plasterki i podpiekamy. Następnie cebule i kiełbasę mieszamy i razem podpiekamy dodając ketchup.

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    kuklik

    pycha
  • 2
    original
    Opublikowano

    MAR3STA

    dobra ta kiełbaska;)
  • 2
    original
    Opublikowano

    Natalia/tubisiek

    fajny pomysł!
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    aggankx

    niedobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    mmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    studenckie danie
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ela16

    proste i dobre
  • 1
    original
    Opublikowano

    Dorian

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Dorota59

    wygląda zachęcająco
  • 1
    original
    Opublikowano

    Grazyna0211

    dobre!
  • 2
    original
    Opublikowano

    kate.500

    pomyslowe danie
  • 2
    original
    Opublikowano

    ankaryba

    smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    fictor123

    super
  • 1
    original
    Opublikowano

    MagdaXXX

    bardzo lubię na kolację
  • 1
    original
    Opublikowano

    IKrakowianka

    Mniam, mniam
  • 1
    original
    Opublikowano

    Motorek

    pycha kiełbaska
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ola1young

    lubie takie dania

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !