Sposób przygotowania

Podsmażamy mięso. Dodajemy sos lub przecier pomidorowy. Doprawiamy.
Plastry makaronu zanurzamy pojedynczo w gorącej wodzie na ok 1 min.
Na dnie żaroodpornego naczynia układamy kolejno: makaron, mięso mielone wraz z sosem pomidorowym, ser żółty. Wierzch posypujemy serem żółtym, mozzarellą.
Pieczemy w temperaturze 160 stopni około 30 - 40 minut.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    jolajka

    dobre
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa

    mmmmm
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    rutynka

    mm bardzo apetyczne
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    lilify

    ostatnio robiłam z innego przepisu i trochę mi nie wyszła

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !