Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Ciasto na pierogi

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mąki 40 dag
ciepłej wody 1 szklanka
sól . .
olej 1 łyżka

Przepis i sposób przygotowania na: Ciasto na pierogi

Do mąki dodać sól, olej, wodę, zagnieść ciasto, rozwałkować, wycinać szklanką krążki, nadziewać dowolnym farszem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

anoosia 11.07.2011 12:27
uwielbiam robione pierozki!!!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak