Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Kurczak w pekince

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

pierś z kurczaka 1 sztuka
kapusta pekińska 1 sztuka
marchwi 5 szt
cebule 2 sztuki
sól pieprz olej
bulion 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Kurczak w pekince

Mięso pokroić w słupki , obsmażyć na oleju ,dodać marchew startą na dużych otworach tarki, cebulę pokrojoną w piórka., poszatkowaną kapustę, chwilę smażyć ,podlać bulionem, dusić do miękkości, doprawić przyprawami.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak