Sposób przygotowania

Jaja, cukier, cukier waniliowy, proszek do pieczenia ubijamy na jednolitą masę, dodajemy mleko i mleko kwaśne w stosunku 1:1 oraz szklankę wody mineralnej, dodajemy mąkę przesianą przez sitko. Wszystko bardzo bobrze mieszamy aby nie było grudek. Smażymy cienkie naleśniki.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Magda60

    robilam, polecam
  • 4
    original
    Opublikowano

    dianix

    naleśniki z kwaśnym mlekiem? coś nowego:)
  • 3
    original
    Opublikowano

    dianix

    naleśniki z kwaśnym mlekiem? coś nowego:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    iga2

    dla mnie nowość
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    fajny przepis
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    Treść odpowiedzi została zablokowana przez administratora serwisu.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    ewelina63

    super
  • 0
    no-image-available-icon-web1
    Opublikowano

    caralajna

    z kwaśnym mlekiem są najlepsze
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    mirosława4

    takich jeszcze nie robiłam warte wypróbowania:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    ALAGOR

    nowinka, ale nie mowie nie ;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !