Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

galaretka z jezyn

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

jezynay 2 kg
cukier 2 kg

Przepis i sposób przygotowania na: galaretka z jezyn

jeżyny przebrać, umyć, zemleć, przetrzeć przez lniane sito. chwilę pogotować (w czasie gotowania zbierać powstała piane). przelać do przygotowanych słoików, zapiekać chwilę w piekarniku.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

elżbieta20 05.10.2010 21:52
roboty bardzo duzo ale jest pyszne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak