Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

zupka fasolowa

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

mięso wołowe bez kości 60 dkg
cebula 1 szt
marchew 2 szt
koncentart pomidorowy 10 dkg
mąka
sól, pieprz
bulion 1 l
podroby 1 l
fasola 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: zupka fasolowa

mieso i cebulę kroimy w kostke oprószamy mąką i podsmażamy i dodajemy bulion liście i zeiel i gotujemy do miekkosci dodajeąc startą marchew. pod koniec gotowania dodajemy koncentrat oraz odsączona fasolę i gotujemy chwileczkę. dorpawiamy do smaku. Podajemy z chlebem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Wojt@s
Wojt@s 20.09.2013 09:40
muszę sam spróbować
[email protected] 25.05.2012 14:48
Uwielbiam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak