Sposób przygotowania

20 dag śledzi kroimy w drobną kostke, dodajemy do tego groszek oraz pokrojone ogórki i cebule w kostke. Mieszamy z majonezem i przyprawami, wykładamy na półmiski wyłożone sałata, na to kładziemy płaty śledzi, dekorujemy \'zabkami\' - jajka kroimy na pół, robimy jezyk z marchewki, oczy z goździków a z majonezu robimy fruzrke.

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Basia14

    niby nic takiego(bez obrazy)ale efekt wielki :D
  • 0
    original
    Opublikowano

    Faustyna

    Wyglądają fantastycznie!
  • 2
    original
    Opublikowano

    ben-ka

    przepiękne!!!:)
  • 1
    original
    Opublikowano

    pajbek

    Takich jeszcze nie widziałam. Fajne :-)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !