Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

śledziowe żabki II

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

gorszek konserwowy
7 ogórków konserwowych
cebula
majonez
marchew
Goździki całe Prymat
pieprz i sól
sałata
matijasy 1 kg
jajko ugotowane na twardo 10

Przepis i sposób przygotowania na: śledziowe żabki II

20 dag śledzi kroimy w drobną kostke, dodajemy do tego groszek oraz pokrojone ogórki i cebule w kostke. Mieszamy z majonezem i przyprawami, wykładamy na półmiski wyłożone sałata, na to kładziemy płaty śledzi, dekorujemy \'zabkami\' - jajka kroimy na pół, robimy jezyk z marchewki, oczy z goździków a z majonezu robimy fruzrke.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

pajbek 09.11.2012 12:09
Takich jeszcze nie widziałam. Fajne :-)
ben-ka 29.10.2011 20:13
przepiękne!!!:)
Faustyna 20.07.2011 14:03
Wyglądają fantastycznie!
Basia14 16.05.2011 18:07
niby nic takiego(bez obrazy)ale efekt wielki :D

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak