Sposób przygotowania

jajka przekrawamy na pół i wyjmujemy z nich żółtka, które dokładnie przecieramy. Pieczarki trzemy na tarelku o grubych oczkach a następnie smażymy na łyżce masła. Gdy są miękkie, to odsączamy tłuszcz i dodajemy do utartych żółtek. Duża ilosc natki pietruszki drobno kroimy i dodajemy. Mieszamy z 2 łyżkami musztardy i majonezem (wg uznania), doprawiamy duzą iloscia pieprzu i solą do smaku. Wyrobiony farsz nakładamy do białek, dekorujemy wg uznania

Komentarze

  • 1
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    ale super~!
  • 1
    original
    Opublikowano

    monisia1977

    dobre
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Izka192

    też takie robię,pycha:)
  • 2
    no-image
    Opublikowano

    jolaxa1

    super
  • 2
    original
    Opublikowano

    Ewelina47

    jajka na pewno smaczne ale ta mycha jest super

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !