Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sos fasolkowo-pomidorowo-paprykowy

2.0
(2)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

fasolka szparagowa 30 dag
cebula biała 1 sztuka
sos pomidorowo-paprykowy 1,5 szklanka
anans 1/2 puszka
sól
ser żółty

Przepis i sposób przygotowania na: Sos fasolkowo-pomidorowo-paprykowy

Szparagówkę oczyszczamy, dzielimy na 2 cm kawałki, gotujemy w osolonej wodzie. Odcedzamy. Dusimy razem z cebulą pokrojoną W kostkę. Kiedy warzywa będą miękkie dodajemy sos, plasterki ananasa. Dokładnie mieszamy. Sosem polewamy makaron, wierzch posypujemy startym serem żółtym.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak