Składniki:
½ kg antonówek | |
2-3 cebule | |
3 łyżki siekanego szczypiorku | |
3 łyżki siekanej natki | |
sok cytrynowy | |
sól | |
cukier | |
pieprz do smaku | |
szklanki śmietany | |
estragon | 2 łyżki |
olej | 4 łyżki |
½ kg antonówek | |
2-3 cebule | |
3 łyżki siekanego szczypiorku | |
3 łyżki siekanej natki | |
sok cytrynowy | |
sól | |
cukier | |
pieprz do smaku | |
szklanki śmietany | |
estragon | 2 łyżki |
olej | 4 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: