Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Sałatka z ryżem, kukurydzą i groszkiem

3.0
(11)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

ryż biały 2 saszetki
kukurydza w puszce 1 puszka
papryka konserwowa 1 słoik
ogórki konserwowe 1 słoik
majonez tradycyjny do smaku
groszek konserwowy 1 puszka

Przepis i sposób przygotowania na: Sałatka z ryżem, kukurydzą i groszkiem

Dwie saszetki ryżu ugotować w osolonej wodzie, dodać kukurydze i groszek. Ogórki i paprykę pokroić w kostkę, dodać do reszty, następnie posolić, doprawić pieprzem, dodać majonez, sałatkę podawać schłodzoną w lodówce.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

rakow2
rakow2 19.10.2011 15:28
może być

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak