Podkręć Smak Wielkanocy

Sposób przygotowania

białka ubić z cukrem i cukrem waniliowym dodać żółtka dalej ubijać na koniec dodać make z proszkiem i delikatnie wymieszać
masa
masło rozbić na pusz czysta masę dodać mleko zagotowane z cukrem ostudzone dalej miksować na koniec dodać mleko w proszku masę wstawić na chwile do lodówki
biszkopt przeciąć na pół i przełożyć masą i do lodówki aż zastygnie na wierzch można polać biała czekoladą

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Małgorzata113

    smakowite
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    super ciacho !
  • 0
    original
    Opublikowano

    ewasylwia

    fajne ciasto
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    bardzo apetyczne ciasto
  • 0
    original
    Opublikowano

    cukiereczek

    wspaniałe
  • 0
    original
    Opublikowano

    Iwona32

    mniam, bardzo lubię to ciasto

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !