Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Zupa jogurtowa

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jagurtu naturalnego 1 szklanka
bulion 3 szklanki
kaszy jęczmiennej 5 łyżek
cebula 1
natka pietruszki
sól, pieprz
twaróg 1 szklanka

Przepis i sposób przygotowania na: Zupa jogurtowa

Kasze gotujemy w rosole. Cebulę siekamy i smażymy na maśle, dodajemy do zupu. Doprawiamy i wsypujemy posiekana natkę pietruszki. Pod koniec gotowania dodajemy jogurt zmieszany z twarogiem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak