Sposób przygotowania

Mleko przelewamy do garnka, dodajemy margarynę i gotujemy kilka minut po zagotowaniu, cały czas mieszając. Powstałą masą pozostawiamy do przestygnięcia na około 10-15 minut. Smarujemy masą wafle, układamy jeden na drugim i przygniatamy jakąś ciężką książką na 30 minut. Po tym czasie kroimy na kawałki i... zjadamy!

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Emilia22

    super
  • 0
    original
    Opublikowano

    basiulka20088

    super smaczne
  • 0
    original
    Opublikowano

    Teresa19

    Super .
  • 0
    original
    Opublikowano

    Mariola21

    :) Proste, a jakie smaczne :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    smaczne ciasteczka
  • 1
    original
    Opublikowano

    plocia

    pyszne wafelki własnej roboty

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !