Sposób przygotowania

Wszystkie składniki wrzucamy do garnka i gotujemy na wolnym ogniu, co jakiś czas mieszając. Masę łatwo przypalić zwłaszcza, że gotujemy ja ok godziny. Będzie gotowa, kiedy zmieni kolor na nieco brązowy.

Spróbuj również

Komentarze

  • 1
    no-image
    Opublikowano

    djkatee

    W przepisie powinno być 70 g. Przepraszam za pomyłkę.
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    mam nadzieję, że wyjdzie, bo właśnie się za nią zabieram :)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    IrenaM

    wyszła bardzo fajna, ale gotowałam ją ponad 2 godziny :) może za mały gaz miałam

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !