Sposób przygotowania

Ziemniaki dokładnie myjemy szczotką i gotujemy w mundurkach. W między czasie boczek podsmażamy na patelni i drobno kroimy w kostkę. Ser żółty również kroimy w kostkę. Ugotowane ziemniaki kroimy na pół, łyżką do herbaty wyżłabiamy delikatnie środek. Do łódeczek ziemniaczanych nakładamy boczek i ser żółty. Zapiekamy w piekarniku 5-10 minut (aż ser się rozpuści). Łódeczki dobrze smakują z ketchupem.

Komentarze

  • 0
    original
    Opublikowano

    Smakosz6

    mniam
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    zrobiłam i wszystkim smakowało
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Dorota76

    zjadła bym takie
  • 0
    original
    Opublikowano

    agnieszka189

    rewelacja
  • 5
    original
    Opublikowano

    Justa32

    mniam
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    az slinka leci
  • 2
    original
    Opublikowano

    agogo2

    az slinka leci
  • 1
    original
    Opublikowano

    Magda60

    cudowne
  • 0
    original
    Opublikowano

    rjustysia

    bardzo fajny przepis :)
  • 1
    original
    Opublikowano

    junox

    pyszne
  • 1
    zdjecie9660
    Opublikowano

    smakowita

    z pewnością pyszne !

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !