Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

sałątka z jajeczek przepiórczych oraz szpinaku

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

szpinak 30 dag
pomidorki koktajlowe 8 sztuka
pieprz do smaku
sól do smaku
majonez do smaku
cebula czerwona 1 sztuka
papryka czerwona 1 sztuka
jajka przepiórcze 6 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: sałątka z jajeczek przepiórczych oraz szpinaku

Szpinak myjemy, jajka kroimy na ósemki, tak samo pomidorki. Paprykę i cebule kroimy w kosteczkę. Mieszamy wszystkie składniki, doprawiamy, dodajemy majonez, mieszamy.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

barbara11561 17.04.2012 16:57
nie kupowałam jeszcze jajek przepiórczych:)
mala2021 29.08.2011 13:01
smaczna
Rysio 25.04.2011 20:35
fajne
mundek1011 28.09.2010 20:24
fajne

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak