Sposób przygotowania

10 kromeczek bagietki pokrojonych po skosie,
10 plasterków schabu z ziołami (wędlina),
10 plasterków pomidorków koktajlowych,
pasta jajeczna,
koperek.

Kromki posmarować pastą jajeczną. Każdą ozdobić zwiniętym w formie lejka plasterkiem schabu, następnie plasterkiem pomidorka i gałązeczką koperku.

Komentarze

  • 6
    original
    Opublikowano

    Kryska73

    wygląda apetycznie!
  • 6
    original
    Opublikowano

    Beata73

    wygląda smakowicie!
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Karolina92

    proste i smaczne:)
  • 2
    original
    Opublikowano

    SmacznaPyza

    proste i smaczne
  • 1
    no-image
    Opublikowano

    Izabela28

    Pyszne te kanapki:)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Izabela/bella81

    ładnie podana:)
  • 0
    no-image
    Opublikowano

    Karolcia12

    smacznie wygląda
  • 2
    original
    Opublikowano

    IlonaAlbertos

    Smaczna i prosta
  • 1
    original
    Opublikowano

    Iwusia

    pycha :)
  • 0
    original
    Opublikowano

    Konto zablokowane

    lubię takie kanapki ze swojskim mięskiem
  • 0
    original
    Opublikowano

    Andysz

    rewelacja;)

Dodaj komentarz

Dodawać komentarze mogą tylko zalogowani użytkownicy !

Zaloguj się ! lub Zarejestruj się !